سلول های بهاری به چاپ دوازدهم رسید
سلول های بهاری به چاپ دوازدهم رسید.
کتاب «سلولهای بهاری؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی» به قلم دکتر حسین بهاروند، پژوهشگری که در سال ۱۳۸۲ با همکارانش در پژوهشگاه رویان موفق به تولید سلولهای بنیادی انسانی شد و انقلابی در علم بیولوژی ایجاد کرد، نگاشته شده است. بهنام باقری از طریق مصاحبههای متعدد با دکتر بهاروند، توانست خاطرات و تجربیات وی را جمعآوری و در این کتاب ارائه دهد. اکنون این کتاب در دسترس شماست.
«سلولهای بهاری» داستان جذاب و پرچالشی از مسیر تولید و توسعه سلولهای بنیادی را روایت میکند و خاطرات دلنشین دکتر بهاروند، پژوهشگر برجسته و پدر علم سلولهای بنیادی در ایران را به تصویر میکشد. کتاب با کارنامه علمی دکتر «حسین بهاروند» آغاز میشود که با اخذ مدرک کارشناسی در رشته «زیستشناسی» از دانشگاه شیراز شروع شده و با قرار گرفتن در میان یک درصد پژوهشگران پراستناد جهان در رتبهبندی ESI در سال ۱۳۹۸ خاتمه مییابد.
دکتر بهاروند، استاد ممتاز و بنیانگذار پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان، در سال ۱۳۷۴ به این پژوهشگاه پیوست. پس از انجام تحقیقات گسترده، در سال ۱۳۸۲ برای نخستین بار در ایران سلولهای بنیادی رویانی انسانی را تولید کرد و در سال ۱۳۸۷ با همکاری همکارانش سلولهای بنیادی پرتوان القائی انسانی را نیز به دست آورد. این دستاوردها بنیانگذار شاخههای مختلف پزشکی بازساختی در ایران شدند. دکتر بهاروند تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بینالمللی از جمله جایزه رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان، یونسکو و جایزه مصطفی (نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام) را دریافت کرده است.
نسخۀ صوتی این کتاب با صدای محمد نظری به زودی از سماوا منتشر خواهد شد.